joi, 20 ianuarie 2011

Anunt important! Join in?

A apărut pe TLP următorul articol:

Memoria Apei - Ianuarie 2011





Original: http://i.imgur.com/U06VR.png

Cu ocazia asta aflaţi şi că Consumatorii din România pun în scenă o “supradoză” homeopatică
Activiştii pentru drepturile consumatorilor din România au făcut astăzi publică intenţia lor de a consuma o “supradoză” de preparate homeopate, această acţiune făcând parte dintr-un major protest global referitor la tratamentele alternative.

În 5 februarie 2011 protestatarii din Bucureşti vor înghiți conținutul unor sticle întregi de preparate homeopate pentru a atrage atenţia publicului asupra faptului că “tratamentele” homeopate nu au efect - dorind în acest fel să îndemne farmaciştii şi medicii să se asigure că produsele vândute în calitate de tratamente medicale întradevăr funcționează.

Liliana Voicu, reprezentantul grupului, a declarat: "Foarte mulţi oameni nu ştiu că preparatele homeopate nu sunt “plante medicinale” sau ”naturale” – până şi homeopaţii recunosc că ele conţin doar apă şi zahăr. Realizăm acest protest pentru a demonstra că aceste aşa-zise ”tratamente” sunt inutile şi nu îşi au locul în medicina actuală. Homeopaţii şi farmaciştii nu ar trebui să vândă bolnavilor aceste pastile cu zahăr - aceste preparate inutile reprezintă o pierdere de timp şi bani."

Deci, veniti careva la Bucureşti, Cluj sau Timişoara să bem apă în mod organizat?

Si pentri a raspunde intrebarii "Da ce ai măi cu medicamentele alea", aveti aici nişte articole bine documentate, iar aici o listă de victime.
Vă trecomand să vă mai plimbaţi pe whatstheharm.net . Veţi afla cum ucid multe lucruri pe care le credeţi normale, cum ar fi medicina alternativă (da, cristaloterapia ucide), blestemele, exorcismele, voodo, religia, pseudostiintele (da, feng shui-ul ucide), şi multe alte feluri minunate în care oamenii se rănesc singuri ori pe alţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu